10 septembrie 2021, 11:30 Sănătate views 3104
Medicul german Rod Kleinstörer: „Vaccinurile anti-Covid nu trebuie administrate”
10 septembrie 2021, 11:30 Sănătate views 3104

Medicul german Rod Kleinstörer: „Vaccinurile anti-Covid nu trebuie administrate”

Doctorul german Rod Kleinstorer, anestezist, medic la terapie intensivă, medic pentru situații de urgență și specialist în terapia sindromului Spatz, a vorbit public despre efectele adverse al vaccinării anti-Covid.

El spune că mulți din pacienții pe care îi consultă au suferit complicații în urma vaccinării. Medicul spune că pentru pacienții în vîrstă cu multiple afecțiuni, vaccinurile nu trebuie administrate.

"Am observat în ultima vreme ca mulți oameni mai ales pacienți în vîrstă dintre cei pe care îi consult în calitate de medic de urgente și cărora li s-a administrat un vaccin pe baza de ARN mesager sau vector viral (Astra zeneca j&j) au suferit complicații dupa vaccin: au dureri mari, prezintă parțial indicii evidente de infectare cu Corona.

Și lucrul cel mai grav, mulți pacienți au decedat ca urmare a vaccinării cel puțin temporal corelat cu vaccinarea. Și dacă e vorba de o cauzalitate se va afla cu siguranță în cadrul cercetărilor care în mod cert se vor desfășura în viitorul apropiat pentru ca prea multe nonsensuri și contradicții există în tot ce se întîmplă. Eu însumi nu am acceptat sa mă vaccinez pentru ca am luat infecția și după aproximativ zece zile m-am însănătoșit. Si nici nu mă voi vaccina în primul rînd datorita faptului ca un vaccin în general are nevoie de 8-9 ani de probe sau mai mult ca să fie suficient verificat pentru a putea fi considerat sigur.

Din punctul meu de vedere tocmai pentru pacienții în vîrstă cu multiple boli – îmi asum declarațiile și ma bazez pe expertiza mea în calitate de doctor – vaccinurile nu trebuie administrate! La copii la fel. În opinia mea este o abordare învechită numai sa te gîndești sa vaccinezi copiii!

Este foarte ciudat ca tocmai ei, categoria de vîrstă cea mai vulnerabila față de Corona și care manifesta cele mai ușoare simptome, – deși s a făcut multă propaganda în acest sens dar ei nu transmit boala! – de ce trebuie sa fie vaccinati tocmai copiii? Trebuie sa ne punem aceste întrebări! Atît ca om politic, mai ales ca om politic responsabil, cît și ca părinte care decide soarta copilului său! Iar un părinte cu mintea întreaga gîndește : îmi las copilul vaccinat numai atunci cînd va fi absolut sigur, ca vaccinul nu-i va face rău copilului meu!

Dar nimeni de pe lumea asta nu poate garanta asa ceva! Absolut nimeni! Încă un aspect foarte straniu este cum sînt ascunse sistematic sau sînt minimalizate multiplele raportări despre complicațiile și reacțiile adverse de după vaccin. Și trag un semnal de alarma fiecărui om care dorește sa se vaccineze cel puțin sa se informeze despre ceea ce urmează sa i se întîmple! Mai fac apel la politicienii cu gîndire sănătoasă – și din păcate cred ca nu mulți ma vor asculta pentru ca nu este interesul pentru sănătatea noastră ci observam iară și iară și din ce în ce mai puternic ca mai presus sînt interesele financiare, ceea ce este foarte trist iar pentru profesia noastră", menționează doctorul german Rod Kleinstorer.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

vaccin , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
3407 locuitori

Corten este un sat şi comună din raionul Taraclia. Corten este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3407 oameni. Satul Corten a fost întemeiat în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.