30 aprilie 2020, 16:15 Sănătate views 5897
Care este pericolul vaccinurilor?
30 aprilie 2020, 16:15 Sănătate views 5897

Care este pericolul vaccinurilor?

Uneori vaccinurile pot curma dezvoltarea unor infecţii fireşti, cum ar fi varicela, însă urmările aplicării în masă a vaccinurilor pot fi foarte serioase. Avantajele veritabile ale vaccinurilor ţin de teorie, iar ruscurile lor încă nu au fost studiate definitiv şi tot mai mulţi părinţi refuză să-şi vaccineze copiii.

Desprea aceasta scrie Celeste McGovern – un jurnalist independent, care relatează despre un studiu efectuat în SUA de profesorul în epidemiologie şi biostatistică Entonz Mawson şi colegii săi de la Universitatea Jackson, care a stabilit cine sînt mai sănătoți: copiii vaccinaţi ori cei nevaccinaţi. Rezultate i-au şocat pe unii părinţi.

Jurnalistul menţionează că primul studiu de acest fel, cu referire la copiii americani vaccinaţi şi nevaccinaţi, care studiază la domiciliu, nu la şcoală, a determinat cine este mai sănătos, ceea ce pentru părinţi a fost un motiv să analizeze dacă se merită să aibă încredere în medicii care insistă pe vaccinarea copilului şi îi convinge că acesta va fi sănătos. Tot mai mulţi părinţi înţeleg că farmaceutica modernă este orientată, în fond, nu spre combaterea bolii, ci spre profit.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sanatate , vaccin

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
1100 locuitori

Cremenciug este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Cremenciug este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Căușeni și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Cremenciug alcătuia 1 100 de locuitori în anul 1989. Satul Cremenciug a fost întemeiat în anul 1930.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.