13 noiembrie 2013, 11:45 Sport views 6623
13 noiembrie 2013, 11:45 Sport views 6623

Hagi doreşte să antreneze în Rusia


Foto: gandul.info

Sursa citată notează că atît Kuban Krasnodar, cît şi Terek Groznîi au optat în cele din urmă pentru alţi tehnicieni: Kuban l-a angajat pe Viktor Goncearenko în locul lui Dorinel Munteanu, iar Terek pe Raşid Rahimov în locul lui Iuri Krasnojan. "Impresarii lui Maradona din Carpaţi sînt în contact cu conducătorii clubului Dinamo Moscova, echipă antrenată de un fost coechipier din naţionala României, Dan Petrescu", a precizat Izvestia.

Marţi, presa engleză a scris că antrenorii Dan Petrescu (Dinamo Moscova) şi Roberto Di Matteo (ex-Chelsea) se află printre variantele pentru înlocuirea olandezului Martin Jol la conducerea tehnică a echipei Fulham. Conducătorii clubului englez doresc să-l înlocuiască pe Martin Jol, ce a avut un start slab de sezon la gruparea londoneză.

După disputarea a 11 etape, echipa Fulham ocupă locul 18, retrogradabil, cu 10 puncte.

Vicepreşedintele clubului Dinamo Moscova, Ghenadi Soloviov, a negat existenţa vreunei oferte pentru Petrescu, dar şi faptul că gruparea din capitala Rusiei ar dori înlocuirea românului. "Tot apar astfel de zvonuri, că am vrea să scăpăm de Petrescu sau că se interesează alţii de el. Mereu am spus asta", a spus Soloviov, pentru presa rusă.

Sursa: gandul.info

Cuvinte cheie:

sport , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
4160 locuitori

Mîndreşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codru și Mîndreşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4160 de oameni. Satul Măndrești a fost menționat documentar în anul 1611 cu denumirea Ciulucani.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.