18 iunie 2024, 16:30 Sport views 930
Serghei Tarnovschi – Campion European la canoe
18 iunie 2024, 16:30 Sport views 930

Serghei Tarnovschi – Campion European la canoe

Canotorul moldovean Serghei Tarnovschi a cîștigat medalia de aur la Campionatul European de Canoe, care se desfășoară la Szeged, Ungaria.

Compatriotul nostru a obținut primul loc în proba individuală pe distanța de 500 de metri, parcurgînd acest traseu în 1:50.43 minute. Diferența față de locul al doilea, ocupat de un reprezentant al Rusiei, a fost de doar 0,010 secunde.

Menționăm că anterior, la campionatul european, bronzul a fost cîștigat de echipajul de canoe format din Oleg Tarnovschi și Mihai Chihai. Vă reamintim că pentru Serghei Tarnovschi, care va reprezenta țara noastră la Jocurile Olimpice de la Paris, aceasta este deja a doua medalie la turneu.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
187 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Basarabeasca și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 187 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.