18 iunie 2024, 12:00 Sport views 1001
O culturistă din Moldova a devenit dublă campioană
18 iunie 2024, 12:00 Sport views 1001

O culturistă din Moldova a devenit dublă campioană

Culturista din Republica Moldova, Leo Ciobu, a devenit dublă campioană la Empro Classic, cel mai important eveniment de fitness și culturism din Europa, care s-a desfășurat în acest weekend la Alicante (Spania).

Ea a cîștigat aurul la categoria Wellness, concurînd cu alte 23 de culturiste din întreaga lume.

"Prieteni, ne întoarcem acasă cu aur. Am reușit pentru a doua oară. Am reușit să îmi apăr titlul. Sîntem foarte fericiți - obosiți, dar fericiți. Sînt mîndră de această medalie", a declarat atleta într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

După cum s-a relatat anterior, culturista moldoveană Leo Ciobu a ocupat primul loc la concursul de culturism Arnold Classic din Marea Britanie, desfășurat pe 16 martie curent, și a primit premiul din mîinile celebrului actor de la Hollywood, culturist, unul dintre organizatorii competiției Arnold Schwarzenegger,

În 2023, Leo Ciobu a participat la cel mai prestigios turneu de culturism din lume, Ms. Olympia, care a avut loc în SUA. Conaționala noastră a ocupat locul zece.

De asemenea, Leo Ciobu s-a calificat la turneul "Ms. Olympia", care va avea loc în perioada 10-13 octombrie în Las Vegas, SUA.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

bodybuilding , Leo Ciobu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1656
Populația:
2730 locuitori

Hagimus este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Hagimus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Căușeni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2730 de oameni. Satul Hagimus a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.