20 mai 2024, 15:15 Sport views 964
Medaliile de aur ale boxerilor moldoveni
20 mai 2024, 15:15 Sport views 964

Medaliile de aur ale boxerilor moldoveni

În perioada 14-17 mai, în orașul Yeger, Ungaria, a avut loc tradiționalul turneu internațional de box „Bornemissza” între elevi, juniori și tineri.

La categoria de vîrstă 13-14 ani, boxerii noștri au obținut trei medalii de aur și una de bronz. Egor Certîkovțev a devenit campion la categoria de greutate de 42 kg, după ce i-a învins pe ungurii Valter Kolozar și Kevin Srof, iar în finală - pe muntenegreanul Nikola Vajcevic.

La categoria 60 kg, Andrei Timoșkov a obținut medalia de aur după victoria împotriva ungurului Martin Sbervak, a slovacului David Conka și a slovenului Alex Vas.

La categoria 70 kg, Alexandru Bujor i-a învins pe ungurii Andras Horvat și Tibor Kallay, obținînd medalia de aur.

Nichita Slepoi, la categoria 40 kg, l-a învins pe ungurul Marcel Fekete, dar a cedat în fața compatriotul său Andrian Bukay, cîștigînd medalia de bronz. În lupta de start, Tudor Stratan (44 kg) a pierdut în fața muntenegreanului Mrdak Strahinja.
La categoria de vîrstă printre juniori, Cristian Ionița (80 kg) a pierdut în fața ungurului Daniel Ordasi, iar Iuliana Tiurnikova (52 kg) a pierdut în fața ungurului Luca Fazekas.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

medalie , box

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
305 locuitori

Tătărăşeni este un sat din cadrul comunei Pleşeni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 305 oameni. Satul Tătărăşeni a fost menționat documentar în anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.