12 februarie 2024, 14:00 Sport views 753
Aur pentru Moldova la Campionatul Balcanic, seniori, din Turcia
12 februarie 2024, 14:00 Sport views 753

Aur pentru Moldova la Campionatul Balcanic, seniori, din Turcia

Poliția de Frontieră anunță despre reușita angajatei Dimitriana Bezede în cadrul Campionatului Balcanic, seniori (organizat în Turcia).

Cu un rezultat de 17 m 86 cm, polițista de frontieră a urcat pe prima poziție în clasamentul final la proba aruncarea greutății, notează Noi.md.

"Această realizare o remarcă pe colega noastră ca atletă excepțională, dar și oferă o notă de excelență la palmaresul Poliției de Frontieră.

De asemenea, menționăm că o altă colegă, Anna Berghii, care a participat la această competiție, evidențiindu-se în proba de alergare 400 m", se arată în mesajul Poliției de Frontieră.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
3707 locuitori

Ciuciulea este un sat şi comună din raionul Glodeni. Ciuciulea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Glodeni şi la 171 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3707 oameni. Satul Ciuciulea a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.