20 noiembrie 2023, 15:00 Sport views 889
Lotul național de judo a mai cucerit o medalie la Campionatul European
20 noiembrie 2023, 15:00 Sport views 889

Lotul național de judo a mai cucerit o medalie la Campionatul European

Lotul național de judo a mai cucerit o medalie la Campionatul European, rezervat sportivilor sub 23 de ani.

Oxana Diacenco a intrat în posesia medaliei de bronz, în categoria de greutate de +78kg. Ea a învins-o mai întîi pe Nigar Suleymanova din Azerbaijan, iar în recalificări a trecut de Marcelina Vranjes din Croația și Ruslana Bulavina din Ucraina.

Cu o medalie de aur și una de bronz, Republica Moldova ocupă la moment locul 8 în clasamentul pe echipe din cele 27 de țări participante.

Participarea lotului național de judo la Campionatul European U-23 care se desfășoară la Potsdam, Germania, a fost posibilă cu suportul financiar al Ministerului Educației și Cercetării, care aduce felicitări Oxanei Diacenco pentru acest rezultat, cît și antrenorului său Ion Cujbă.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

judo , medalie , campionatul european

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitalei exită în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1593
Populația:
5778 locuitori

Sireţi este un sat şi comună din raionul Străşeni. Sireţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Strășeni și la 22 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5778 de oameni. Satul Sireţi a fost menționat documentar în anul 1593.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.