31 octombrie 2023, 12:00 Sport views 1585
Alexandrin Guțu a devenit campion mondial U-23
31 octombrie 2023, 12:00 Sport views 1585

Alexandrin Guțu a devenit campion mondial U-23

Luptătorul de stil greco-roman, Alexandrin Guțu, a devenit campion mondial U-23. În finala categoriei de pînă la 77 kg, sportivul nostru l-a învins pe azerul Khasay Hasanli.

Pînă a intra în posesia medaliei de aur, Alexandrin Guțu a mai învins reprezentanți din Serbia, Albania, Belgia și Kîrgîzstan, notează Noi.md.

Alexandrin Guțu a devenit anul acesta și campion european la această categorie de vîrstă, titlul cîștigat chiar în fața aceluiași sportiv din Azerbaidjan.

Pe podium la proba greco-romane a urcat și Vitalie Eriomenco. Sportivul, care este originar din Căușeni, a cucerit medalia de bronz în categoria de greutate de pînă la 63 kg, după ce l-a învins în duelul pentru locul trei pe un reprezentant din India.

Lotul național de lupte a obținut la Campionatul Mondial U-23 de la Tirana, Albania medalii - de argint la lupte libere, medalie de aur și de argint la lupte feminine și o distincție de aur și una de bronz la stilul greco-roman.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
344 locuitori

Bobocica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 344 locuitori. Satul Bobocica a fost înființat în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.