01 iulie 2023, 09:30 Sport views 943
Primul sportiv moldovean calificat la Paris 2024
01 iulie 2023, 09:30 Sport views 943

Primul sportiv moldovean calificat la Paris 2024

Dan Olaru s-a clasat pe locul 4 la European Games Kraków-Małopolska 2023! Astăzi, el a obținut două victorii uluitoare în competiția individuală.

Dan Olaru a demonstrat o determinare și o abilitate extraordinare pe parcursul întregii competiții, reușind să se impună în fața unor concurenți de elită. Performanța sa remarcabilă l-a adus în careul de ași, consolidîndu-i statutul de unul dintre cei mai promițători arcași ai țării noastre.

Această calificare la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 este o recunoaștere binemeritată a dedicării și efortului depuse de Dan Olaru. Talentul său desăvîrșit și angajamentul de a-și atinge obiectivele au fost răsplătite pe deplin.

Nu putem decît să fim mîndri de reprezentantul nostru, care ne-a adus atît de multă bucurie și entuziasm într-un domeniu atît de competitiv. Dan Olaru este un exemplu pentru tinerii sportivi, inspirîndu-i să persevereze și să se îndrepte spre excelență.

Felicitări, Dan Olaru, pentru această performanță extraordinară! Îți dorim mult succes în pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024. sîntem alături de tine și sîntem siguri că vei continua să strălucești în acest drum spre succes!

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Dan Olaru , sportiv , olimpiada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
803 locuitori

Mîndra este un sat din cadrul comunei Hîrjauca, raionul Călăraşi. Satul Mîndra se află la distanţa de 20 de km de orașul Călăraşi, şi la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 803 locuitori. Localitatea a fost menționată documentar în anul 1644.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.