29 iunie 2023, 14:00 Sport views 1405
O nouă medalie de aur pentru Moldova la volei pe plajă
29 iunie 2023, 14:00 Sport views 1405

O nouă medalie de aur pentru Moldova la volei pe plajă

Sportivii din Moldova au cîștigat medalia de aur la volei pe plajă la Campionatul Țărilor Balcanice, care a avut loc în Turcia în perioada 22-25 iunie 2023.

Potrivit Federației de Volei din Moldova, la această competiție țara noastră a fost reprezentată de 6 sportivi care au format 3 echipe: două echipe masculine - Timofei Chisleacov/Serghei Plămădeală și Maxim Korsakov/Egor Dobcis, și o echipă feminină - Anna Nicolaev/Polina Voleanin, antrenor principal Roman Dudicov.

Drept urmare, sportivele noastre Anna Nicolaeva și Polina Voleanina au cîștigat aurul și au urcat pe treapta superioară a podiumului.

Maxim Korsakov și Igor Dobcis au ocupat locul 4, iar Timofei Chisleacov și Serghei Plămădeală au ocupat locul 5.

"Felicitări tuturor și mult succes la viitoarele competiții! Sîntem mîndri de sportivii noștri!", a subliniat Federația de Volei din Moldova.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

medalie , volei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1571 locuitori

Mărcăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte 2 localităţi: Mărcăuţi şi Mărcăuţii Noi. Localitatea este situată la o distanţă de 24 km de oraşul Briceni şi 220 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1571 oameni. Prima atestare documentară a localităţii datează din aprilie 1620, cînd acesta este trecut într-un act al cancelariei domneşti ca satul Marcovăţ din ţinutul Hotin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.