26 august 2022, 16:15 Sport views 1720
Renumitul fotbalist Cristiano Ronaldo vine în Moldova
26 august 2022, 16:15 Sport views 1720

Renumitul fotbalist Cristiano Ronaldo vine în Moldova

Cristiano Ronaldo vine la Chişinău! Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, şi-a aflat adversarele din grupele Ligii Europa, transmite publika.

 Astfel, în urma tragerii la sorţi ce a avut la loc la Istanbul, în Turcia, "viespile" au fost repartizate în grupa E, una care se anunţă a fi de foc. Din ea mai fac parte Manchester United, grupare la care este legitimat starul portughez, Real Sociedad, dar şi echipa cipriotă Omonia Nicosia.

Pe lîngă Ronaldo, în capitala Moldovei, pe stadionul Zimbru, ar putea evolua vedete precum Casemiro, Bruno Fernandes sau David De Gea.


Prima etapă din faza grupelor Ligii Europei este programată în data de 8 septembrie.

Sheriff a jucat de patru ori în grupele Ligii Europei iar în stagiunea trecută s-a calificat în premieră în primăvara europeană, după un parcurs de senzație în Liga Campionilor.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Cristiano Ronaldo , fotbal , Sheriff , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1975 locuitori

Tartaul este un sat şi comună din raionul Cantemir. Tartaul este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1975 de oameni. Satul Tartaul a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.