04 august 2022, 14:00 Sport views 2460
Un ajutor important pentru Sheriff înaintea meciul cu FC Viktoria
Foto: facebook.com/FootballClubSheriff
04 august 2022, 14:00 Sport views 2460

Un ajutor important pentru Sheriff înaintea meciul cu FC Viktoria

Federația Moldovenească de Fotbal a transferat meciul din etapa a 2-a a Campionatului Moldovei de fotbal în Super Liga dintre FC ”Sfîntul Gheorghe” și FC ”Sheriff”.

Inițial, meciul a fost programat pentru 7 august. În legătură cu faptul, că returul din turul trei de calificări a Ligii Campionilor contra FC ”Viktoria” este programat pentru 9 august, partida din Campionatul național se va disputa pe 6 august.

Duelul dintre cele două echipe va demara pe terenul doi al Bazei ”Zimbru” la ora 18.00.

După cum s-a anunțat anterior, Clubul de fotbal Sheriff Tiraspol în primul meci al etapei a 3-a de calificări a Ligii Campionilor, desfășurat pe stadionul Zimbru din Chișinău, a pierdut în fața clubului ceh Viktoria Plzen cu scorul de 1:2. Meciul retur va avea loc în Republica Cehă pe 9 august, cu începere de la ora 20:00.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , ajutor , Liga Campionilor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1828
Populația:
884 locuitori

Iserlia este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca, Carabiber, Bogdanovca și Iserlia. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Basarabeasca și la 91 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 884 de oameni. Satul Iserlia a fost întemeiat în anul 1828.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.