03 aprilie 2013, 17:04 Sport views 5965
03 aprilie 2013, 17:04 Sport views 5965

Moldoveanul Sergiu Ciobanu a ajuns al doilea în semimaratonul Irlandei de Nord

Alergătorul moldovean Sergiu Ciobanu a ocupat locul doi la semimaratonul, care a avut loc pe 30 martie, în orașul irlandez Omag, relatează Novosti-Moldova cu referire la serviciul de presă al Federației de Atletism din Moldova.

Discipolul lui  Valentine Sîtnic, în ciuda frigului și condițiilor meteo, a reușit să parcurgă distanța în 1 oră 5 minute și 11 secunde. În cursă au participat 1600 de sportivi.

Anul trecut Ciobanu a cîștigat acest concurs, stabilind un record al traseului și înregistrînd unul dintre cele mai bune rezultate din istoria programului.

Competiția din Irlanda de Nord a devenit una dintre etapele de pregătire a concetățeanului nostru pentru Campionatul Mondial de Atletism care va avea loc în luna august la Moscova.

Cuvinte cheie:

sport , Campionat , campion , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1776 locuitori

Găleşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Găleşti și Găleştii Noi. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Strășeni și la 46 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1776 de oameni. Satul Gălești a fost menționat documentar în anul 1528 cu denumirea Tutoveni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.