26 martie 2013, 13:00 Sport views 5219
26 martie 2013, 13:00 Sport views 5219

Competiții la Wushu în Bender

În incinta școlii de lupte din orașul Bender au avut loc competițiile la Wushu, la care au participat circa 40 de tineri sportivi și antrenorii lor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Potrivit "Novii Reghion", participanții din Bender, Chișinău, Bălți au demonstrat diferite tehnici de luptă.

Dintre sportivii din Bender cei mai buni au devenit tatăl și fiul Andrus – Vladimir a ocupat locul unu la adulți, iar fiul său, Alexandru – printre copiii de 5 - 6 ani.

Cel mai bun dintre chișinăuieni a fost Maxim Malacilî, în categoria de vîrstă de la 9 la 12 ani – el are cele mai multe medalii la diferite categorii.

Obiectivul principal al competiției – promovarea modului sănătos de viață, implicarea copiilor și tinerilor în practicarea wushu și depistarea celor mai buni sportivi pentru a forma echipe, sporirea profesionalismului arbitrilor.

Competițiile vor avea loc în două etape – la mijlocul lunii mai, sportivii din Transnistria vor fi invitați la Chișinău.

Cuvinte cheie:

sport , Campionat , Chisinau , Bender , Balti

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
617 locuitori

Teleşeuca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Teleşeuca și Teleşeuca Nouă. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Dondușeni și la 203 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 617 oameni. Satul Teleșeuca a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.