15 februarie 2022, 15:00 Sport views 3302
Voievozii s-au întors cu o importantă victorie din Bulgaria
15 februarie 2022, 15:00 Sport views 3302

Voievozii s-au întors cu o importantă victorie din Bulgaria

Echipa de luptărori ghidată de antrenorul Oleg Sclifos, au participat la una din cele mai prestigioase Gale ”MAX FIGHT 48” care s-a desfășurat în Bulgaria, Sofia.

În urma luptelor, Denis Țapu, a reușit să îl învingă pe favoritul piramidei, luptătorul Martin Koprivlenschi, notează Noi.md.

”Este o promoție de top din Bulgaria, profesionistă unde participăm pentru prima oară. Țapu Denis s-a luptat într-o piramidă la categoria de 71 kg și a învins primul adversar care era favoritul piramidei. În următoare gală vom lupta pentru cupa piramidei ca ulterior sa ne luptam pentru centura „Max Fight””, a declarat antrenorul Oleg Sclifos.

De menționat că gala a avut loc în Sofia, unde au participat luptători din mai multe cluburi din Republica Moldova, însă care au cedat în luptă. Totodată, la gală au participat și sportivi din diferite țări ale lumii, printre care Spania și România.

”I-am pregătit la maximum și tare am vrut această victorie. Denis are mai multe lupte la profesioniști, el a învins recent în Turcia un turc destul de experimentat și scopul de bază este obținerea centurii în promoția ”MAX FIGHT”. Ne-am pregătit anume pentru acest adversar care a fost stîngaci și iată că am reușit să îl învingem”, a mai spus Sclifos.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Luptă , victorie , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
1082 locuitori

Zamciogi este un sat din cadrul comunei Rădeni raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 44 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1 082 oameni. Satul Zamciogi a fost menționat documentar în anul 1641.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.