23 februarie 2013, 12:05 Sport views 8387
23 februarie 2013, 12:05 Sport views 8387

Moldova se pregăteşte pentru campionatul european la taekwondo WTF

Organizarea pentru prima dată în istorie a campionatului Europei la taekwondo WTF va necesita 3,5 milioane de lei. O parte din cheltuieli va fi suportată de federaţia naţională, iar ministerul tineretului şi sportului va aloca 30 de mii de euro, anunță tv7.mdFederaţia europeană şi-a exprimat mulţumirea faţă de desfăşurarea pregătirii pentru competiţia continentală.

Conducerea federaţiei europene de taekwondo şi-a încheiat vizita de 3 zile în Moldova. După ce au inspectat toate obiectele sportive şi hotelurile din Chişinău, funcţionarii europeni nu au avut obiecţii faţă de organizatorul campionatului european de tineret.

La campionatul Europei din aprilie vor participa 43 de naţionale europene. Cei peste 200 de sportivi vor lupta pentru medaliile competiţiei continentale la Sala polivalentă. Pentru organizarea campionatului european federaţia moldovenească şi ministerul tineretului vor cheltui 3,5 milioane de lei. Ministerul va aloca 30 de mii de lei.

La acest campionat Moldova va fi reprezentată de 16 sportivi.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
2868 locuitori

Cimişeni este un sat şi comună din raionul Criuleni. Cimişeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2868 de oameni. Localitatea se află la distanța de 65 km de orașul Criuleni și la 25 km de Chișinău. Satul Cimișeni a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.