24 august 2021, 09:30 Sport views 2152
La Hîncești a început Campionatul Moldovei de Box pentru Tineret
24 august 2021, 09:30 Sport views 2152

La Hîncești a început Campionatul Moldovei de Box pentru Tineret

Astăzi la Hîncești a fost lansat Campionatul Moldovei de Box pentru Tineret (17-18 ani) care va dura pînă la 27 august.

Potrivit delegatului AIBA și Federației de Box din Moldova, judecătorului de categorie internațională, Anatol Caigorodov, la Campionatul Moldovei de Box pentru Tineret vor participa cei mai puternici boxeri - finalistul Campionatului Europei de Tineret 2020, Mihail Țaranu din Varnița, campionul Europei printre juniori de anul trecut, Ilie Argatu de la Comrat, medaliații cu bronz la campionatul european de tineret, Guranda Alexandru și Andrei Redca din Bălți, Nicolae Burduja de la Tiraspol și alții.

Luptele finale vor începe pe 27 august la ora 12.00. Competițiile se vor desfășura în ringul deschis al sălii de box a Școlii sportive din Hîncești.

În urma acestui campionat, cei mai buni boxeri - cîștigători ai Campionatului - vor deveni candidați la participarea la Campionatul European, care va avea loc în octombrie curent în Muntenegru.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , Campionat , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
482 locuitori

Novocotovsc este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Sloibozia și la 106 km de Chișinău. Populaţia satului Novocotovsc alcătuia 482 de oameni în anul 2004. Satul Novocotovsc a fost înființat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.