17 decembrie 2012, 12:33 Sport views 7849
17 decembrie 2012, 12:33 Sport views 7849

Moldoveanul Pavel Pocatilov campion mondial bushido 2012

Luptătorul moldovean de MMA Pavel Pocatilov a cîștigat centura de campion mondial bushido 2012. Acesta l-a facut knockout pe un sportiv din Letonia la un turneu internațional desfășurat aseară la Chișinău. Pocatilov a fost desemnat cel mai bun luptător moldovean de MMA din acest an. Moldovenii au cîștigat 11 din cele 13 meciuri disputate, anunță protv.md.

Pavel Pocatilov a avut nevoie de aproape 4 minute ca să-l trimită în knockout pe Pavel Suhlov în partida pentru centura bushido. Lupta s-a dat în cadrul turneului internațional Fighting Eagles, desfășurat la Chișinău. Pocatilov i-a aplicat adversarului un croșeu de dreapta, iar letonul nu și-a revenit.

Cea mai frumoasă victorie din luptele MMA a obținut-o Viorel Lipa. Sportivul nostru, care cîntărește 120 de kilograme, l-a distrus pe un ucrainean.

Și în celelalte două dueluri după regulile MMA au triumfat moldovenii. Învingători au devenit Grigore Panfilii și Dmitrii Capmari. În programul serii au fost incluse și 9 lupte de K-1.

Favoritul publicului Constantin Țuțu s-a impus la puncte în fața olandezului Leon Miedema, care înainte de partidă se arăta foarte curajos și sigur că va obșine o victorie la Chișinău.

Victor Curtiș, Maxim Răilean și Vitalie Matei nu au avut probleme cu adversarii. Toți au obținut victorii prin knockout tehnic.

Seara nu a fost lipsită de surprize. Pavel Voronin a pierdut confruntarea cu un adversar olandez, iar Dorel Cristian nu și-a putut continua lupta cu ucraineanul Serghei Kuleaba.

El s-a traumatizat la un picior în runda suplimentară. Totuși, înfrîngerea nu a fost atît de amară – Cristian a fost declarat cel mai bun luptător de K-1 din Moldova din acest an.

 

Cuvinte cheie:

sport , lupta , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1659
Populația:
2795 locuitori

Mitoc este un sat şi comună din raionul Orhei. Mitoc este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Orhei și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2795 de oameni. Satul Mitoc a fost menționat documentar în anul 1659.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.