23 septembrie 2020, 12:45 Sport views 4016
Naționala Moldovei de fotbal a învins-o pe Franța, cu 3 la 2
23 septembrie 2020, 12:45 Sport views 4016

Naționala Moldovei de fotbal a învins-o pe Franța, cu 3 la 2

După ce a obținut victorii în fața Angliei și Olandei, naționala noastră de fotbal a învins-o și pe Franța. „Tricolorii" s-au impus în fața francezilor cu 3 la 2, într-un meci amical. Victoria a venit chiar la Paris, pe pămîntul adversarilor.

După o pauză lungă, fără meciuri, „tricolorii" au revenit în teren, pentru a întreține două amicale, în compania Franței. În prima partidă, s-au impus „cocoșii galici", însă în cea de-a doua, victoria a fost de partea băieților noștri. Cristi Obadă a deschis scorul încă din debutul meciului, la capătul unei acțiuni subtile, transmite tv8.md.

La puțin timp, francezii au înscris pentru 1 la 1. Însă, egalitatea de pe tabelă nu a rezistat prea mult. Marin Stan a rezistat între doi fundași, apoi a strecurat mingea printre picioarele portarului advers.

Băieții noștri au bătut fierul cît era cald și s-au desprins la două goluri. Andrei Negară a fost cel care a marcat pentru 3 la 1.

Pană la finalul meciului, francezii au mai înscris un gol, însă nu au putut evita înfrîngerea. În trecut, naționala noastră de futsal a mai obținut victorii importante și în față altor naționale puternice, cum ar fi a Olandei, Angliei sau Turciei.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Franta , fotbal , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
4198 locuitori

Caracuşenii Vechi este un sat şi comună din raionul Briceni. Caracuşenii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Caracuşenii Vechi este aşezat pe malul drept al pîrîului Lopatnic, situat la 15 km sud-est de staţia de cale ferată Lipcani, la 40 km nord-vest de Edineţ şi la 227 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4198 de oameni. Prima atestare a satului Caracuşenii Vechi, cu numele Carapuşceni din ţinutul Hotin,  datează din mai 1575. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.