10 noiembrie 2012, 09:50 Sport views 7076
10 noiembrie 2012, 09:50 Sport views 7076

La Tiraspol a avut loc un turneu internațional la kickboxing

Sportivi din Rusia, Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria și Transnistria au cîștigat un turneu internațional în de kickboxing proba K-1 conform normelor WAKO PRO norme, care a avut loc la Tiraspol.

După cum relatează agenția "Novii Reghion", turneul a fost organizat de federația de kickboxing și Muay Thai din Transnitria.

Au participat, de asemenea, kickboxerii din Turcia, Belarus și Lituania. În două ore și jumătate publicul a văzut opt lupte. Lupta durează trei runde a cîte trei minute.

Atletul din Transnistria Evghenii Ivanicenko a învins în runda a doua adversarul din Turcia și a cîștigat titlul de campion al țărilor balcanice versiunea K-1 WAKO PRO în categoria sa de greutate.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1302 locuitori

Dărcăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mălcăuţi, Dărcăuţi și Dărcăuţii Noi. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1302 oameni. Satul Darcăuți a fost menționat documentar în anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.