24 octombrie 2012, 12:41 Sport views 7265
24 octombrie 2012, 12:41 Sport views 7265

Doi moldoveni vor să facă din Șahtior Donețk cîștigătoarea Ligii Campionilor


Foto: segodnya.ua 

Doi moldoveni vor să facă din Șahtior Donețk cîștigătoarea Ligii Campionilor. Alexandru Spiridon îl ajută pe Mircea Lucescu, iar impresarul Arcadie Zaporojanu a adus la echipă vedete pentru care se bat acum cele mai puternice cluburi din Europa, relatează prime.tv.

Primul transfer important a lui Arcadie Zaporojanu la Şahtior a fost aducerea tandemului de antrenori Mircea Lucescu - Alexandru Spiridion. Sub comanda celor doi tehnicieni, gruparea din Donețk a devenit de șase ori campioana Ucrainei și a cîștigat Cupa UEFA în 2009. În prezent, la Șahtior evoluează opt jucători aduși de impresarul moldovean. Printre aceștia se numără vedete ca Fernandinho sau Hubsman.

Amintim că meciul Șahtior-Chelsea desfășurat ieri, 23 octombrie, s-a încheiat cu victoria fotabaliștilor din Donețk cu scorul de 2 la 1.

Cuvinte cheie:

sport , moldovenii , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1295 locuitori

Voloviţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Voloviţa și Alexandru cel Bun. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Soroca și la 149 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1295 de oameni. Satul Volovița a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.