29 noiembrie 2019, 12:15 Sport views 3533
Echipa naţională de fotbal a Moldovei, pe locul 175 în clasamentul FIFA
29 noiembrie 2019, 12:15 Sport views 3533

Echipa naţională de fotbal a Moldovei, pe locul 175 în clasamentul FIFA

Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova se menţine pe locul 175 în clasamentul FIFA. În luna noiembrie, "tricolorii" au disputat două meciuri sub comanda noului selecţioner, Engin Firat.

Reprezentativa noastră a pierdut la limită confruntarea de la Paris cu Franţa, scor 1-2, iar apoi a cedat cu acelaşi scor şi în disputa cu Islanda de la Chişinău.

Este cea mai slabă clasare din istoria echipei naţionale a Republicii Moldova, care este în continuare devansată de formaţii precum Papua Noua Guinee, Fiji sau Barbados.

Totodată, România a căzut 8 trepte în topul mondial şi a ajuns pe locul 37, ca urmare a înfrângerilor din meciurile cu Suedia şi Spania.

Pe primele 3 poziții nu este nicio modificare. Belgia este lider în continuare, urmată campioana mondială în exercițiu Franţa, fosta adversară a tricolorilor din preliminariile Euro 2020, și de Brazilia care ocupă ultimul loc de pe podium.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

FIFA , fotbal , selecționata Moldovei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
569 locuitori

Cucuruzenii de Sus este un sat din cadrul comunei Crihana, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 20 km de oraşul Orhei şi la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 569 de oameni. Satul Cucuruzenii de Sus a fost întemeiat în anul 1893.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.