15 septembrie 2012, 10:20 Sport views 7143
15 septembrie 2012, 10:20 Sport views 7143

La Chişinău va fi organizat primul turneu internaţional de taekwando WTF

Uniunea europeană de taekwondo va examnia federaţia moldovenească WTF. Pentru prima dată la Chișinău se bva desfăşura timp de două zile primul turneu internaţional. În cazul în care organizatorii vor face faţă sarcinilor, funcţionarii europeni promit să încredinţeze federaţiei organizarea campionatului Europei, relatează tv7.md.

90 de sportivi din 7 ţări europene vor lupta pentru medaliile primului turneu internaţional Мoldova Open. Gazdele vor avea la competiţie două selecţionate a cîte 15 sportivi fiecare.

Competiţia de două zile a atras şi atenţia conducerii uniunii europene de taekwondo. Funcţionarii intenţionează să se convingă personal de capacitatea federaţiei moldoveneşti de a organiza importante turnee internaţionale.

Pentru Moldova este o primă experienţă de a organiza de sinestătător un important turneu internaţional. În cazul în care organizatorii vor face faţă sarcinilor, apoi va fi examinată posibilitatea de a organiza în Modova campionatul Europei la taekwondo

În ajunul turneului Мoldova Open, uniunea europeană de taekwondo a organizat la Chișinău un seminar pentru arbitri, după care 20 de arbitri moldoveni vor primi licenţe internaţionale.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
2816 locuitori

Cania este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iepureni și Cania. Localitatea se află la distanța de 2 km de orașul Cantemir și la 118 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2816 oameni. Satul Cania a fost menționat documentar în anul 1794.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.