17 iunie 2019, 10:05 Sport views 3615
Îndemn pentru părinți: Lăsați copiii să se ocupe cu sportul! (Video)
17 iunie 2019, 10:05 Sport views 3615

Îndemn pentru părinți: Lăsați copiii să se ocupe cu sportul! (Video)

În Moldova părinții sînt îndemnați să cultive în mod activ la copii dragostea pentru un stil de viață sănătos și să-i înscrie la diferite secții sportive, inclusiv la secția de handbal, care capătă popularitate în țara noastră.

După cum a spus pentru Noi.md antrenorul de handbal pentru copii, profesorul de educație fizică de la liceul Mihai Grecu, Alina Capațîna, ea a început să joace handbal din clasa a 5-a, cînd antrenorul Serghei Vladimirovici a venit în școală și i-a propus să se antreneze în secția lui. "Acest sport mi-a prezentat interes, am mers cu mama la primul antrenament și chiar de la primul antrenament mi-a plăcut foarte mult. Am spus: Gata, mama! Acesta este sportul meu, îl voi practica! Și chiar de la anul, căci sînt în ultimul an la universitate și am un copil mic, eu totuși vreau să continui să Joc, pentru că îmi place foarte mult! ", a declarat Alina Capațîna.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , handbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1483
Populația:
1877 locuitori

Nemţeni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Nemţeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 48 km de orașul Hîncești și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1877 de oameni. Satul Nemțeni a fost menționat documentar în anul 1483 cu denumirea Hlăpești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.