22 august 2012, 15:32 Sport views 5918
22 august 2012, 15:32 Sport views 5918

Echipa naţională de fotbal Under-19 a învins Azerbaidjanul


Foto: fotbal.md 

Echipa naţională de fotbal Under-19 a învins la Vadul lui Vodă, cu scorul 2-0, într-un meci de verificare, reprezentativa similară a Azerbaidjanului, relatează MOLDPRES.

Gazdele s-au aflat mai mult timp la cîrma partidei, au combinat mai eficient, exercitînd o presiune permanentă la poarta adversă şi au marcat în fiecare repriză cîte un gol. În prima jumătate a întîlnirii s-a remarcat cu un şut precis Alexandru Muzîciuc (minutul 36). În cea de-a doua jumătate a meciului a excelat cu o lovitură exactă Ion Ursu (min.67). Ambele goluri au fost marcate din poziţii fixe.

Pentru 23 august, este programat al doilea meci amical. Partida se va desfăşura la complexul sportiv din Orhei cu începere de la ora 17.00.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
68 locuitori

Bălţata de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul Bălţata de Sus se află la o distanţă de 26 km de orașul Criuleni și la 13 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 68 de oameni. Satul Bălţata de Sus a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.