20 august 2012, 16:05 Sport views 6740
20 august 2012, 16:05 Sport views 6740

Preşedintele FIFA va vizita Republica Moldova


Foto: zeit.de 

Preşedintele FIFA, Joseph S. Blatter, va vizita în anul curent Republica Moldova, transmite MOLDPRES.

Acest fapt a fost confirmat astăzi de preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Pavel Cebanu. "Nu a fost stabilit încă programul aflării dumnealui în ţara noastră, dar avem confirmarea oficială că ne va vizita din nou şi faptul ca atare se va produce în curînd. În funcţie de timpul vizitei, va fi alcătuit şi programul aflării sale la noi. Conform tradiţiei stabilite, înaltul oaspete va avea întîlniri cu conducerea ţării. Preşedintele FIFA a solicitat, printre altele, să aibă o scurtă întrevedere şi cu ÎPS Vladimir, Mitropolitul Moldovei şi al Întregii Moldove", a declarat liderul fotbalului moldovenesc.

Faptul respectiv reiese şi din mesajul de felicitare adresat de preşedintele FIFA Mitropolitului Vladimir în week-end, cu ocazia împlinirii vîrstei de 60 de ani.

"Excelenţă! În aceasta zi foarte specială, Vă transmit urările mele cele mai călduroase de sănătate, fericire şi succese. Sper sincer că veţi petrece o zi minunată împreună cu familia şi prietenii Dvs.! Mai am încă amintiri foarte plăcute în legătură cu vizita mea în Moldova în 2009, atunci cînd am fost foarte emoţionat să primesc Ordinul "Ştefan cel Mare şi Sfînt". Pe de altă parte, planific iarăşi să vizitez ţara Dumneavoastră în curînd, în acest an, şi voi fi onorat, dacă mi-aţi putea acorda timp pentru o scurtă întîlnire. Vă doresc numai bine în munca Dvs. şi sper să ne revedem în curînd", scrie în mesajul şefului forului fotbalistic mondial.

Joseph S. Blatter a mai vizitat Moldova în august 2002, cu ocazia inaugurării Centrului de pregătire a selecţionatelor naţionale de la Vadul lui Vodă. În cadrul acelei vizite, el i-a înmînat preşedintelui FMF, Pavel Cebanu, "Medalia preşedintelui FIFA", notează MOLDPRES.

Cuvinte cheie:

fotbal , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
1449 locuitori

Trebujeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Butuceni, Morovaia și Trebujeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 71 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1449 de oameni. Satul Trebujeni a fost menționat documentar în anul 1575.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.