16 august 2012, 12:29 Sport views 6361
16 august 2012, 12:29 Sport views 6361

Șahiștii moldoveni – lideri la turneul internațional Mihail Sadoveanu


Foto: laiasi.ro.net 

Șahiștii moldoveni se numără printre liderii Turneului internaţional Mihail Sadoveanu care se desfășoară la Iaşi, între 13 şi 19 august, relatează agenția Novosti-Moldova cu referire la site-ul oficial al competiţiei.

Doi reprezentanţi ai Republicii Moldova sînt printre primii cinci, după trei runde. Vasile Sanduleac a repurtat trei  victorii şi se află pe a patra linie cu trei puncte acumulate din trei posibile, dar după indicatorii suplimentari cedează sportivilor din România. Pe poziţia a cincea, cu 2,5 puncte s-a situat compatriotul nostru Vadim Chircu. In primele runde, el a învins de două ori rivalii săi şi a înregistrat o remiză.

În competiţiile pentru copii, unde evoluează împreună băieţi şi fete, cea mai bună dintre compatrioţii noştri după trei jocuri este Anna Gnatiuc. Ea a înregistrat o remiză, are două victorii și se află pe linia a 10-a.

În Turneul internaţional Mihail Sadoveanu participă 165 de jucători de şah din Moldova, România, Rusia, Belgia şi Polonia. Republica noastră este reprezentată  de 14 persoane.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
931 locuitori

Vatici este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vatici, Tabăra și Curchi. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Orhei și la 62 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 931 de oameni. Satul Vatici a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.