22 aprilie 2019, 17:10 Sport views 12145
Medalia de aur a lui Dorin Bucșa (Foto, Video)
22 aprilie 2019, 17:10 Sport views 12145

Medalia de aur a lui Dorin Bucșa (Foto, Video)

Între 16 și 20 aprilie, la Herson (Ucraina) s-a desfășurat tradiționalul Turneu Internațional de box "În memoria lui Nicolai Magner", cu participarea pugiliștilor din 10 țări.

Pe treapta superioară a piedestalului de onoare s-a ridicat medaliatul cu aur Dorin Bucșa din Hîncești, care a evoluat în categoria de greutate 60 kg. În calea-i spre final, el i-a învins pe ucrainenii Alexandr Solomennicov, Miroslav Concear și Alexandr Jelezneac. Bronzul în această categorie de greutate i-a revenit tiraspoleanului Victor Vacula, care în semifinală a cedat în fața adversarului lui Dorin din lupta finală. Și tiraspoleanul Andrei Kiriacov, care a evoluat în categoria de greutate 81 kg., prin decizia arbitrilor 2-3, a obținut medalia de bronz, în semifinală cedînd în luptă egală în fața stăpînului ringului Maxim Kots.

Chișinăuienii Alexandru Paraschiv (64kg) a pierdut în fața ucraineanului Janis Curilenco, iar Andrei Vreme (75kg) nu l-a putut bate pe australianul Luke Ghersbek. Boxerii din Hîncești Nicolae Bucșa (69kg) și Liviu Munteanu (91kg) au cedat ucrainenilor Mgher Oganean și, respectiv, Nikita Nesterenco. Bălțeanul Nicolae Bunescu (52kg) a pierdut în fașa algerianului Mohamed Flissi.

 

Sursa: boxing.md

Cuvinte cheie:

Dorin Bucșa , sport , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
201 locuitori

Valea Florii este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 201 oameni. Satul Vale Florii a fost întemeiat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.