01 februarie 2019, 16:15 Sport views 17231
Cel mai puternic moldovean revine în sport
01 februarie 2019, 16:15 Sport views 17231

Cel mai puternic moldovean revine în sport

Rodion Sucman, cel mai puternic moldovean, revine în sport, după o pauză determinată de mai multe accidentări.

Ultimul turneu de Strongman, la care Rodion Sucman ne-a reprezentat țara, a fost Campionatul Mondial desfășurat în China. Chiar dacă nu a ocupat poziția la care aspira, sportivul nostru a primit o experiență de neuitat.

Și chinezii au rămas impresionați de sportivii care practică acest sport. La turneul pentru care se pregătește Rodion vor participa peste 10 000 de concurenți. În dorința de a mai urca o treaptă în sportul pe care îl practică, acesta și-a angajat un antrenor calificat din Ucraina și și-a schimbat radical regimul de antrenamente.

Arnold Strongman Classic 2019, se va desfășura în data de 1-3 martie. Recent, Rodion Sucman a înființat "Asociația Obștească Strongman" care are ca scop dezvoltarea acestui gen de sport la noi în țară.

Sursa: tvc.md

Cuvinte cheie:

sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
539 locuitori

Buzduganii de Jos este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ungheni și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 539 de oameni. Satul Buzduganii de Jos a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.