01 iulie 2012, 11:15 Sport views 5558
01 iulie 2012, 11:15 Sport views 5558

Moldoveanul Igor Dragot va reprezenta Moldova la finala mondială Street Style

Sportivul Igor Dragot va reprezenta Republica Moldova la finala mondială de Street Style, care se va desfăşura în septembrie, în Italia, informează trm.md.

Igor Drogot, în vîrstă de 24 ani, este sportiv al clubului FC Glodeni. În  Moldova au fost organizate, pentru prima dată, calificări pentru finala mondială a concursului Street Style unde au participat 24 de participanţi din toată ţara.

Italia va reuni cei mai buni şi talentaţi freestyle-ri din lume din cele 50 ţări participante. Fotbalul streetstyle este o combinaţie a fotbalului clasic, pe ritmuri muzicale, folosind propriul stil şi figuri originale.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
117 locuitori

Camencuţa este un sat din cadrul comunei Danu, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de Glodeni şi la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 117 oameni. Satul Camencuța a fost menționat documentar în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.