22 octombrie 2018, 15:00 Sport views 12540
Olimpicii moldoveni, întîmpinați la Aeroport (Foto, Video)
22 octombrie 2018, 15:00 Sport views 12540

Olimpicii moldoveni, întîmpinați la Aeroport (Foto, Video)

Tatiana Salcuțan și Alexandrin Guțu, sportivii moldoveni care au obținut medalii de aur la Olimpiada de tineret de la Buenos Aires au fost întîmpinați în această noapte la Aeroport de către un grup de Tineri Democrați.

În jurul orei 1 dimineață, în Aeroportul Internațional Chișinău au ajuns campionii moldoveni care au fost întîmpinați cu pîine și sare de către peste 100 de tineri din organizația de tineret al Partidului Democrat din Moldova. Aceștia au creat o atmosferă nemaipomenită, astfel încît sportivii să simtă că în patria lor, li s-au ținut pumnii.

La ceremonie a participat și președintele Comitetului Național Olimpic, Nicolae Juravschi.

Amintim că Tatiana Salcuțan a reușit să obțină medalia de aur la înot, proba 200 de metri spate. La rîndul său, Alexandrin Guțu a reușit să obțină medalia de aur la luptele greco-romane, categoria de 71 kilograme.

Sursa: telegraph.md

Cuvinte cheie:

aeroport , olimpiada , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
61 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Dobrogea Veche, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la 9 km de orașul Sîngerei și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 61 de oameni. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.