08 iulie 2011, 12:52 Sport views 6844
08 iulie 2011, 12:52 Sport views 6844

Boxerii pleacă în Sankt-Petersburg

Naţionala de box a Moldovei, în cadrul pregătirii pentru mondialele din toamna anului curent, va participa la un turneu internaţional la Sankt-Petersburg. În capitala de nord a Rusiei vor pleca 7 boxeri, un antrenor şi un arbitru. Din delegaţia Moldovei vor face parte proaspătul campion european Veaceslav Gojan şi medaliatul cu bronz la Campionatul Europei, Alexandru Rîşcan. Din lot mai fac parte boxerii Violin Berzoi, Vasile Belous, Victor Cotiujanschi, Vladimir Cheleş şi Mihail Muntean, antrenorul Petru Caduc şi arbitrul AIBA Anatol Caigorodov. Pentru participarea la acest turneu, Ministerul Tineretului şi Sportului a alocat 42 439 de lei. Turneul se va desfăşura în perioada 10-19 iulie.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
90 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Octeabri din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Camenca și la 175 km de Chișinău. Populaţia satului Alexandrovca alcătuia 90 de oameni în anul 2012. Satul Alexandrovca a fost întemeiat la mijlocul secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.