30 mai 2012, 09:36 Sport views 3525
30 mai 2012, 09:36 Sport views 3525

„Don-Baschet” a devenit campion în liga superioară a Moldovei

Baschetbaliştii din Donduşeni pentru prima oară în istoria baschetului moldovenesc nu au suferit nicio înfrîngere în campionatul Moldovei în liga superioară şi au devenit premianţi cu aur înainte de termen.

S-a început cel mai frumos moment – înmînarea oficială a distincţiilor premianţilor campionatului. Locul trei l-a ocupat echipa Universităţii agricole din Chișinău. Locul doi – echipa Universităţii pedagogice din Tiraspol. De locul întîi de onoare s-a învrednicit echipa clubului de baschet „Don-Baschet”. Înmînarea Diplomei de onoare căpitanului echipei de către Eugeniu Melnic, directorul campionatului sportiv, a fost însoţită de aplauzele şi strigătele de bucurie ale suporterilor. Membrilor echipei din Donduşeni le-au fost înmînate medalii de aur de campioni. Cupa principală a campionatului Moldovei la baschet, a fost înmînată, de asemenea, echipei din Donduşeni.

De distincţii de onoare s-a bucurat Ruslan Varzari, antrenorului clubului „Don-Baschet”.

Cel mai bun apărător al campionatului a fost recunoscut Eugeniu Melnic, căpitanul echipei donduşenene de baschet, iar cel mai bun atacant-centrist – Ion Cropotov. Vitalie Oprea a fost recunoscut cel mai bun jucător al campionatului.

În final baschetbaliştii din Donduşeni au fost felicitaţi călduros de suporteri, urîndu-le noi succese, însoţite de voie bună şi bucurii, servind toţi şampanie din cupa de aur.

Sursa: tvtvd.3dn.ru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
2295 locuitori

Marinici este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Heleşteni și Marinici. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Nisporeni și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2295 de oameni. Satul Marinici a fost menționat documentar în anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.