19 martie 2018, 16:38 Sport views 11071
Turneu de amploare cu participarea Lotului național (Foto)
19 martie 2018, 16:38 Sport views 11071

Turneu de amploare cu participarea Lotului național (Foto)

În perioada 07-19 martie s-au desfășurat 2 turnee taekwondo de mare amploare de reiting G1 și de acumulare a punctajului Tokyo 2020, la care au luat parte peste 50 de țări.

Echipa Centrului Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale a fost reprezentată de următorii sportivi de performanță: Dimitrov Vadim, Dimitrov Stepan, Ciuchitu Ana și Timbalari Tatiana.

La turneul Dutch Open, sportiva Ana Ciuchitu s-a clasat pe locul 3, iar în cadrul competiției Belgian Open Ana Ciuchitu a urcat pe treapta a 2-a a podimului, Timbalari Tatiana și Dimitrov Vadim s-au clasat pe locul 3. Între competiții, la Bruxelles împreună cu mai multe țări, selecționata a luat parte la un cantonament cu schimb de experiență. Încă un pas reușit în pregătirea către Campionatul European Seniori.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , turneu , taekwondo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1939
Populația:
964 locuitori

Saharna Nouă este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buciușca, Saharna Nouă, Saharna. Satul Saharna Nouă este situate la o distanță de 15 km de orașul Rezina și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 964 de oameni. Satul Saharna Nouă a fost înființat în anul 1939.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.