30 octombrie 2017, 14:55 Sport views 14281
Ultima etapă a Campionatului de AutoCross din acest an (Foto, Video)
30 octombrie 2017, 14:55 Sport views 14281

Ultima etapă a Campionatului de AutoCross din acest an (Foto, Video)

Un show adevărat a avut loc în acest weekend în preajma localităţii Coloniţa. Ultima etapă a Campionatului de AutoCross s-a desfăşurat în aceeaşi zi în care în ţara noastră este sărbătorită Ziua Automobilistului.

Zeci de şoferi şi-au încercat forţele pentru a ajunge cu bine la finiş, însă pentru unii a fost un fiasco total, din cauza ploii care a transformat circuitul uscat în unul plin de noroi. Accidentele, derapajele şi chiar răsturnările nu au putut fi evitate.

Amintim că AutoCross este o formă a sporturilor cu motor, care pune accentul pe concurența în condiții de siguranță și participare activă a mai multor mașini. AutoCross este o competiție în care conducătorii auto parcurg un traseu improvizat, pe sol, cu mai multe curbe.

Participanţii trebuie să ruleze cu maşinile în jur de doi kilometri (un tur) şi să-şi demonstreze abilităţile, dar nu puterea motorului sau viteza dezvoltată de maşini.

La cursă au participat 54 de piloţi din Moldova, Bulgaria, Ucraina, România şi Belarus. Rezultatele ultimei etape şi a întregului sezon vor fi afişate mai tîrziu.

Până atunci, vă invităm să urmăriţi şi o galerie de imagini cu cele mai tari momente de la Coloniţa, surprinse de Vasile Tovtul.

Sursa: autoblog.md

Cuvinte cheie:

sport , autocros

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
856 locuitori

Pripiceni-Răzeşi este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pripiceni-Curchi și Pripiceni-Răzeşi. Satul Pripiceni-Răzeşi este situat la o distanță de 22 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 856 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.