16 octombrie 2017, 12:00 Sport views 4686
Sheriff a obținut a 10-a victorie consecutivă
16 octombrie 2017, 12:00 Sport views 4686

Sheriff a obținut a 10-a victorie consecutivă

Sheriff se îndreaptă spre al 16-lea titlu de campioană. Echipa tiraspoleană a trecut cu 3-1 de Petrocub și a ajuns la zece victorii consecutive în Divizia Națională.

Mugosa a deschis scorul în minutul 19, dintr-un penalty, iar Da Silva a stabilit scorul pauzei în minutul 37. Balima a marcat primul său gol al stagiunii în minutul 54, cu un șut superb, iar golul de onoare al oaspeților a fost înscris de Ambros.

Sheriff se menține la patru puncte distanță de Milsami, care a învins-o la limită pe Zimbru, cu 1-0. Singurul gol a fost marcat de Alexandru Antoniuc, în minutul 72. Cu același scor s-a încheiat și partida dintre Sfîntul Gheorghe și Dinamo-Auto. Gazdele din Suruceni au jubilat în penultimul minut de joc, grație golului marcat de Alexandru Maxim.

La Hîncești, Speranța și Dacia s-au despărțit nedecis, scor 0-0, iar Zaria Bălți a urcat pe locul 4, după 3-0 cu Spicul. Golurile au fost marcate în repriza secundă, prin Golovatenco, Rață și Bruno.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

fotbal , sport , victorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populația:
302 locuitori

Hrubna Nouă este un sat din cadrul comunei Taxobeni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Fălești și la 151 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 302 oameni. Satul Hrubna Nouă a fost înființat în anul 1904.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.