15 februarie 2012, 11:59 Sport views 3693
15 februarie 2012, 11:59 Sport views 3693

Judoiştii donduşeneni continuă să obţină succese

La turneul la judo, care s-a desfăşurat la Cremenciug, Ukraina la 4 şi 5 februarie, au participat sportivi din trei ţări: Rusia, Ukraina şi Moldova. Pentru discipolii  antrenorilor  şcolii sportive din Ţaul - Nicolae Garbuz şi Oleg Ştempliuc, participarea la competiţiile internaţionale deja a devenit o tradiție.

Ana-Maria Melnic în vîrstă de numai 11 ani este campioană a Europei la kikboxing la categoria de greutate 28 de kilograme şi premiantă cu bronz a  Campionatului Lumii la lupta SAMBO. Olivia Bucataru este campioană a Moldovei  la lupta SAMBO, iar Andrei Carauş în vîrstă de 12 ani este premiant cu bronz la campionatului lumii la categoria de greutate 42 de kilograme.

Aceşti sportivi au desfăşurat lupte şi la Cremenciug cu adversari cu renume de o vîrstă cu ei. Andrei Carauş a ocupat locul patru, iar Ana-Maria Melnic – locul doi. Oliviei Bucataru, în vîrstă de 14 an, i-a revenit locul întîi la categoria de greutate 52 de kilograme. Pe sportivii din Donduşeni îi aşteaptă încă un turneu în Ukraina, de acum în oraşul Hmelniţk.


Sursa: canalregional.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
96 locuitori

Pîcalova este un sat din cadrul comunei Andreevca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Rîbnița și la 117 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 96 de oameni. Satul Pîcalova a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.