16 august 2016, 11:15 Sport views 4979
Zalina Marghiev s-a clasat pe locul 5 la Olimpiadă
16 august 2016, 11:15 Sport views 4979

Zalina Marghiev s-a clasat pe locul 5 la Olimpiadă

Atleta din Moldova, Zalina Marghiev, a obţinut performanţa carierei la Olimpiadă. Sportiva noastră s-a clasat pe locul cinci în finala probei de aruncare a ciocanului.

Iar canotorul Serghei Tarnovschi a obţinut calificarea în finală probei de canoe pe distanţa de 1.000 de metri.
Reprezentanta Moldovei la aruncarea ciocanului, Zalina Marghieva, a reuşit să arunce ciocanul la o distanţă de 73 de metri şi 50 de centimetri.

Marghiev participă la a treia Olimpiadă, iar locul cinci este cea mai bună performanţă din carieră. La ediţie precedentă a Jocurilor Olimpice de la Londra, Zalina Marghiev s-a clasat pe locul opt.

Un alt atlet moldovean, Vladimir Letnicov, a ratat calificarea în finala probei de triplusalt. El s-a clasat pe locul 38 în calificări din totalul celor 48 de participanţi.

Canotorul ucrainean, care reprezintă Moldova, Serghei Tarnovschi s-a calificat în finala probei de canoe pe distanţa de o mie de metri.

El a evoluat în seria a treia a calificărilor şi s-a clasat pe primul loc. Astfel, Tarnovschi a ajuns direct în marea finală, care va avea loc marţi.

Sursa: www.publika.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1902
Populația:
5108 locuitori

Iargara este un oraş în raionul Leova, Republica Moldova. Amplasat în sud-vestul republicii, pe malul râului Tigheci, oraşul Iargara este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 5108 locuitori. Localitatea Iargara a fost întemeiată în anul 1902, odată cu înfiinţarea staţiei de cale ferată pe traseul Basarabeasca-Prut.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.