15 iulie 2016, 16:30 Sport views 5409
Halterofilul Serghei Cechir ne va reprezenta la Olimpiada de la Rio
15 iulie 2016, 16:30 Sport views 5409

Halterofilul Serghei Cechir ne va reprezenta la Olimpiada de la Rio

Cea de-a doua cotă olimpică la proba de haltere i-a fost atribuită lui Serghei Cechir. Această decizie a fost luată în unanimitate de conducerea federaţiei de profil.

Serghei Cechir, în vîrstă de 25 de ani, a fost ales de conducerea Federației de Haltere drept al doilea halterofil care va reprezenta Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, în cîntarul de 66 kg, după ce prima cotă olimpică i-a fost oferită bălțeanului Alexandr Șpac.

Discipolul antrenorului emerit, Sergiu Crețu, are în palmares medalii obținute la campionatele continentale din anii precedenți. Pe lîngă practicarea sportului preferat, sportivul face masteratul concomitent la două instituții.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

olimpiada , haltere , Brazilia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
1286 locuitori

Drăgușeni este un sat din cadrul comunei Bobeica, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Hîncești și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1286 locuitori. Satul Drăgușeni a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.