15 martie 2016, 15:03 Sport views 5195
„Dacia” – liderul campionatului de fotbal moldovenesc
15 martie 2016, 15:03 Sport views 5195

„Dacia” – liderul campionatului de fotbal moldovenesc

FC "Dacia", care a învins weekendul trecut, pe stadionul din Speia, echipa "Sheriff", cu scorul 1:0, a devenit liderul Campionatului Moldovei la fotbal. "Dacia" a înregistrat 43 de puncte, iar "Sheriff" – 40 de puncte.

În cadrul celei de a 18-a runde a Diviziei Naţionale au fost jucate cinci meciuri. "Zimbru", a învins în vizită "Dinamo Auto" cu scorul 4:0, astfel situîndu-se pe locul al treilea în clasament cu 36 de puncte. Campioana "Milsami" (Orhei), cu 20 de puncte, este pe locul al şaptelea. De asemenea, "Milsami" a jucat la Bălţi un meci egalat la zero cu echipa locală "Zarea".

Alte rezultate ale întrunirilor : "Sacsan" (Ceadâr-Lunga) - "Speranţa"(Nisporeni) - 0:0. "Academia" (Chişinău) - "Petrocub-Hînceşti"- 1:0. Cele cinci meciuri au fost vizionate de mai puţin de trei mii de spectatori.

Sursa: www.infotag.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , fotbal , Campionat , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
549 locuitori

Paladea este un sat din cadrul comunei Bîrlădeni, raionul Ocniţa. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 549 de oameni. Satul Paladea este situat la o distanţă de 20 km de oraşul Ocniţa şi la 220 km de Chișinău. Prima menţiune documentară a satului Paladea (cu numele Vertiporoh) din ținutul Hotin datează din anul 1602.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.