23 februarie 2016, 11:48 Sport views 5713
Boxerii din Grimăncăuți au dominat la memorialul ”Pavel Lușcevschi”
23 februarie 2016, 11:48 Sport views 5713

Boxerii din Grimăncăuți au dominat la memorialul ”Pavel Lușcevschi”

Boxerii Școlii specializate din Grimăncăuți (Briceni) au învins ieri pe ringul instalat în instituție în cinci din cele nouă categorii de greutate incluse în programul competițional ale memorialului de tineret "Pavel Lușcevschi".

Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat: Vlad Gavriliuc (56 kg), Egor Bejenaru (64 kg), Ahmed Cemortan (69 kg), Oleg Risiuc (75 kg) și Alexandru Carnașov (91 kg). Alexandru Popescu (60 kg), Alberto Biro (81 kg), Emanuel Miean (plus 91 kg), toți din România, și Vadim Carajia (60 kg, Chișinău) au fost cei mai buni în categoriile de greutate indicate.

Solicitat de agenție să comenteze rezultatele înregistrate, antrenorul lotului național de seniori, Petru Caduc a declarat că turneul a atins mai multe scopuri urmărite. "În primul rînd, l-am omagiat pe reputatul antrenor Pavel Lușcevschi, care a educat o pleiadă de boxeri valoroși. Într-al doilea, am urmărit nivelul pregătirii viitorului schimb al lotului național. Într-al treilea, a fost acumulată o experiență competițională bună în meciuri disputate cu pugiliști din România, Ucraina", a spus tehnicianul. "A fost un turneu, important, necesar, util", l-a completat antrenorul lotului național al României, Vali Vrînceanu.

La gală a fost prezent ministrul Tineretului și Sportului, Victor Zubcu. "Am luat act de condițiile în care activează Școala. Cadrul organizatoric al turneului a fost exemplar", a spus oficialul.

Memorialul, care s-a desfășurat în perioada 19-20 februarie, a avut loc a 15-ea oară. Pavel Lușcevschi a educat peste 50 de maeștri ai sportului. Doi dintre ei, Petru Caduc și Leonid Tomșa, au fost prezenți la recenta ediție cu un grup de tineri pugiliști talentați.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

box , turneu , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1547
Populația:
717 locuitori

Hulboaca este un sat din cadrul comunei Ghetlova, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 28 km de oraşul Orhei şi la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 717 oameni. Satul Hulboaca a fost menționat documentar în anul 1547.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.