10 noiembrie 2015, 15:50 Sport views 6447
Sheriff a cîştigat derby-ul etapei a 14-a din Divizia Naţională
10 noiembrie 2015, 15:50 Sport views 6447

Sheriff a cîştigat derby-ul etapei a 14-a din Divizia Naţională

Sheriff a câştigat dramatic derby-ul etapei a 14-a din Divizia Naţională, jucat contra campioanei Milsami. Tiraspolenii s-au impus cu 1-0, marcând golul victoriei în prelungirile meciului.

Singurul gol al partidei jucate la Vadul lui Vodă între Milsami şi Sheriff a fost înscris în minutul 91, de către Juninho Potiguar, dintr-o poziţie suspectă de offside.

Dacia a învins în această etapă Academia. Zaghinailov a fost eroul dacilor, după ce a marcat ambele goluri ale partidei. El a deschis scorul în minutul 32, iar în minutul 60 a stabilit scorul final de 2-0 după o pasă frumoasă cu călcâiul a căpitanului Cociuc.

Înfrângere şoc pentru Zimbru. Galben-verzii au fost învinşi pe teren propriu cu 1-0 de nou promovata Speranţa. Oaspeţii au dat lovitura în partida jucată la Chişinău, în minutul 90, atunci când atacantul francez Jessy Reindorf a marcat golul victoriei.

În alte meciuri, Dinamo Auto a învins pe teren propriu Petrocub Hâncești cu 2-0, iar Zaria a dispus dramatic de Saxan cu 2-1. Fostul golgheter al campionatului, Gheorghe Boghiu a adus victoria bălţenilor în minutul 94 al partidei.

Sheriff are 33 de puncte, Dacia are 31, în timp ce Zimbru cu 29 de puncte încheie podiumul. Urmează Speranţa, Zaria şi Dinamo Auto, în timp ce Milsami este abia pe locul şapte, cu doar 17 puncte.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

sport , fotbal , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
60 locuitori

India este un sat din cadrul comunei Butor din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 71 km de Chișinău. Populaţia satului India alcătuia 60 de oameni în anul 2007. Satul India a fost înființat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.