28 septembrie 2015, 15:17 Sport views 3169
Spectacol total la Gala KOK Chisinau (Foto-Video)
28 septembrie 2015, 15:17 Sport views 3169

Spectacol total la Gala KOK Chisinau (Foto-Video)

Stanislav Reniță s-a impus în categoria de 65 de kilograme şi a trecut fără probele de semifinale, când l-a învins la puncte pe polonezul Dariusz Scoczek. În finală a trecut de lituanianul lui Igor Osinin. Sportivul de 23 de ani, nu şi-a putut stăpâni emoţiile când a aflat că a cîștigat turneul.

Tot simbata s-au disputat sferturile de finală din cadrul concursului de piramidă la categoria grea. Moldova a fost reprezentată de Ștefan Cîrlig care l-a doborât pe italianul Emidio Barrone. Sportivul nostru s-a calificat astfel în semifinalele competiției care vor avea loc în Vilnius.

În una dintre cele trei lupte la categoria grea, Maxim Bolotov a încheiat la egalitate duelul cu Dmitri Bezus. Ucraineanul i-a întrerupt seria de victorii a lui Bolotov care a durat aproximativ doi ani.

Cel mai asteptat duel al galei KOK World Grand Prix 2015, a fost confruntarea titanilor, Pavel Juravliov și Freddy Kemayo. Juravliov a dominat toate cele trei runde, reușind să-l doboare de câteva ori la podea pe francez. Cu zece secunde înainte de sfârșitul luptei, ucraineanul l-a făcut knock-out pe Kemayo și s-a impus pentru a doua oară în fața legendei sportului de K-1.

Următoarea gală KOK va ava loc în luna decembrie la Chișinău, iar ce amia aşteptată luptă va fi cea dintre deputatul Constantin Țuțu și ucraineanul Igor Liapin.

Sursa: fea.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , show , spectacol , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
1380 locuitori

Porumbrei este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Porumbrei și Sagaidacul Nou. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cimișlia și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1380 de oameni. Satul Porumbrei a fost menționat documentar în anul 1893.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.