28 septembrie 2015, 15:17 Sport views 3260
Spectacol total la Gala KOK Chisinau (Foto-Video)
28 septembrie 2015, 15:17 Sport views 3260

Spectacol total la Gala KOK Chisinau (Foto-Video)

Stanislav Reniță s-a impus în categoria de 65 de kilograme şi a trecut fără probele de semifinale, când l-a învins la puncte pe polonezul Dariusz Scoczek. În finală a trecut de lituanianul lui Igor Osinin. Sportivul de 23 de ani, nu şi-a putut stăpâni emoţiile când a aflat că a cîștigat turneul.

Tot simbata s-au disputat sferturile de finală din cadrul concursului de piramidă la categoria grea. Moldova a fost reprezentată de Ștefan Cîrlig care l-a doborât pe italianul Emidio Barrone. Sportivul nostru s-a calificat astfel în semifinalele competiției care vor avea loc în Vilnius.

În una dintre cele trei lupte la categoria grea, Maxim Bolotov a încheiat la egalitate duelul cu Dmitri Bezus. Ucraineanul i-a întrerupt seria de victorii a lui Bolotov care a durat aproximativ doi ani.

Cel mai asteptat duel al galei KOK World Grand Prix 2015, a fost confruntarea titanilor, Pavel Juravliov și Freddy Kemayo. Juravliov a dominat toate cele trei runde, reușind să-l doboare de câteva ori la podea pe francez. Cu zece secunde înainte de sfârșitul luptei, ucraineanul l-a făcut knock-out pe Kemayo și s-a impus pentru a doua oară în fața legendei sportului de K-1.

Următoarea gală KOK va ava loc în luna decembrie la Chișinău, iar ce amia aşteptată luptă va fi cea dintre deputatul Constantin Țuțu și ucraineanul Igor Liapin.

Sursa: fea.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , show , spectacol , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
1312 locuitori

Bălţata este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte patru localităţi: Bălţata de Sus, Bălţata, Sagaidacul de Sus şi Sagaidac. Satul este situat la o distanţă de 28 km de oraşul Criuleni şi la 14 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituie 1312 oameni. Satul Bălţata a fost întemeiat între anii 1906–1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.