12 august 2015, 10:05 Sport views 6229
Boxerul Dumitru Galogoţ, la a doua victorie la Europene
12 august 2015, 10:05 Sport views 6229

Boxerul Dumitru Galogoţ, la a doua victorie la Europene

Boxerul moldovean Dumitru Galogoţ a obţinut a doua victorie la Campionatul European de la Samokov, Bulgaria, şi s-a calificat în sferturile de finală, relatează Mesager.

În cea de-a doua partidă, Dumitru Galogoț l-a învins prin descalificare în runda a treia pe reprezentantul gazdelor, Ayrin Ismetov. Viitorul său adversar va fi Vitaly Dunaițev, desemnat cel mai bun pugilist la campionatul din anul curent al Rusiei.

Partida se va desfășura în această seară. În prima zi de întreceri, Dumitru Galogoț a fost declarat câștigător cu scorul 2-1 în meciul disputat cu Hassan Amzile (Franța).

Ieri a fost eliminat din concurs Veaceslav Gojan. El i-a cedat clar lui Nuretin Ovat (Turcia).

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011).

Campionatul European se va încheia pe 15 august. La ediția curentă participă 241 de boxeri din 42 de țări. Prima ediție a Europenelor a avut loc în anul 1924, la Paris.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

box , moldovenii , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
3640 locuitori

Butor este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Butor și India. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Butor alcătuia 3640 de oameni în anul 2000. Satul Butor a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.