22 iulie 2015, 10:21 Sport views 6968
Victorie de răsunet pentru Milsami Orhei (Foto)
22 iulie 2015, 10:21 Sport views 6968

Victorie de răsunet pentru Milsami Orhei (Foto)

Milsami este pe val în Liga Campionilor! „Vulturii" au eliminat-o pe Ludogorets după ce s-au impus şi în returul de la Orhei, scor 2-1.

În faţa unui stadion arhiplin, elevii lui Iurie Osipenco s-au văzut conduşi în minutul 27, după golul lui Wanderson. Bucuria bulgarilor a durat cîteva clipe. La faza imediat următoare, Gheorghe Andronic a finalizat cu capul o bună acţiune a colegilor săi.

Ludogorets a presat în continuare poarta moldovenilor, dar Mîţu şi defensiva au fost de fiecare dată la înălţime. Situaţia s-a complicat pentru Milsami în minutul 72, cînd căpitanul Andrei Cojocari a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Chiar şi aşa, tot orheienii au dat lovitura pe final. Petru Racu, introdus în teren de Osipenco pe post de atacant, a marcat la o fază şcoală şi „a aruncat în aer tribunele din Orhei"!

Milsami ajunge în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde va da piept cu albanezii de la Skenderbeu.

În cazul victoriei în dubla manșă Milsami își va asigura prezența în grupele Ligii Europa și ar avea o șansă în plus să acceadă chiar în grupele Ligii Campionilor.

Cuvinte cheie:

Moldova , fotbal , victorie , jocuri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
546 locuitori

Caracuşenii Noi este un sat din cadrul comunei Berlinţi, raionul Briceni. Localitatea este situată la o distanţă de 6 km sud-vest de oraşul Briceni, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 240 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 546 de oameni.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.