20 mai 2015, 14:31 Sport views 7163
Moldova face senzaţie la Cupa Campionilor pentru Copii la Fotbal
Foto: jurnal.md
20 mai 2015, 14:31 Sport views 7163

Moldova face senzaţie la Cupa Campionilor pentru Copii la Fotbal

Fotbalul pentru copii din Moldova s-a dovedit a fi net superior, pentru a doua oară în ultimele zile, faţă de cel din România. După victoria copiilor de la Zimbru, din cadrul turneului de la Bucureşti, a urmat victoria concludentă a altei echipe din Moldova asupra steliştilor, de această dată, la un turneu de elită.

Copii de la Clubul de Fotbal Buiucani din Chişinău au făcut senzaţie la meciurile grupei I a ediţiei a 2015 a Cupei Lukoil, care au avut loc în Bulgaria.

Sub privirile fostului internaţional bulgar, care a jucat finala mică la Campionatul Mondial din 1994, actualului preşedinte al Uniunii Fotbaliştilor din Bulgaria, Borislav Mihailov, tinerii jucători de la Buiucani şi-au arătat superioritatea în faţa adversarilor.

Jucătorii CF „Buiucani", care în acest turneu au jucat sub numele de Dacia Chişinău, au devansat lejer, cu scorul de 2-0, echipa Steaua Bucureşti, graţie golurilor marcate de Ignat şi Vornicescu.

Nici cu bulgarii de la CSCA Sofia nu au avut mari probleme, impunîndu-se cu 3-0.

O partidă echilibrată s-a consemnat în faţa formaţiei Naţional, scor 1-0 pentru Buiucani-Dacia.

Cel mai greu meci a fost în faţa celor de la Levski Sofia, rezultat final 0-0.

Copii din Chişinău s-au clasat pe primul loc, cu 9 puncte, în faţa celor de la Steaua Bucureşti şi Levski Sofia.

După aceste rezultate, copii din Chişinău au acces în etapa finală a Cupei Campionilor, care va avea loc în Rusia, la Moscova, în perioada 28-30 august, fiind cunoscute deja primele echipe calificate: Dacia Chişinău, PAOC, Spartak Moscova şi Lokomotiv Moscova.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , fotbal , copii , Romania , victorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
650 locuitori

Şurii Noi este un sat din cadrul comunei Şuri, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Drochia și la 185 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 650 de oameni. Satul Şurii Noi a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.