04 martie 2014, 12:33 Sport views 9014
Portarul moldovean, Nicolae Calancea impresionează în România
Foto: unica.md
04 martie 2014, 12:33 Sport views 9014

Portarul moldovean, Nicolae Calancea impresionează în România

Nicolae Calancea impresioneaza in România. Portarul moldovean al clubului Ceahlaul si-a ajutat echipa sa scoata un egal in meciul cu Pandurii din campionat. Formatia română este neinvinsa in cele doua partide, in care poarta a fost aparata de Calancea.

Jucatorii lui Ceahlaul au deschis scorul repede in meciul de aseara. Chitosca a marcat dupa o serie de greseli in apararea gazdelor. Gruparea Pandurii a incercat sa egaleze pana la pauza, insa Calancea, fostul portar de la Zimbru Chisinau, a jucat sigur si nu i-a permis adversarului sa inscrie.

In repriza secunda gazdele au continuat sa atace, iar portarul moldovean s-a opus din nou suturilor periculoase. Totusi, in minutul 71 fundasul echipei Ceahlaul a comis un fault in careu asupra adversarului, iar arbitrul a dictat penalty. Calancea a ghicit coltul la sutul lui Dos Santos, insa de aceasta data nu si-a putut ajuta echipa sa evite golul.

Ceahlaul a remizat pe terenul gruparii Pandurii, scor 1 la 1. Acesta a fost al 2-lea meci jucat de Nicolae Calancea pentru echipa din Piatra Neamt, ambele intalniri fiind remize.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , sport , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1462
Populația:
219 locuitori

Drujineni este un sat din cadrul comunei Pruteni, raionul Făleşti. Satul Drujineni este situat la distanța de 22 km de orașul Fălești și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 219 oameni. Satul Drujineni a fost atestat la 25 septembrie 1462 cu denumirea Duşeşti, Drujeşti.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.