15 septembrie 2011, 09:38 Sport views 5480
15 septembrie 2011, 09:38 Sport views 5480

„Aur” pentru moldoveanul Dumitru Bodrug

Dumitru Bodrug, de 23 ani, a cîştigat titlul de campion la Campionatul Intercontinental în versiunea WFI. În finală, la categoria de greutate de 81 kg, kickboxerul din Moldova l-a cnocautat pe multiplul campion mondial, ucraineanul Iuri Şeremet.

„Acesta este primul meu titlu de campion. Sper să continuu o serie de victorii şi să obţin titlul de campion mondial. În acest scop, am de lucrat mult pe ring”, a spus Dumitru Bodrug.

De remarcat că lupta pentru titlul de campion intercontinental a avut loc în oraşul ucrainean Poltava. La turneu au participat kickboxeri din cinci ţări – Moldova, Danemarca, Belarus, Ucraina şi Rusia.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1439
Populația:
1012 locuitori

Ohrincea este un sat din cadrul oraşului Criuleni, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Criuleni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1012 locuitori. Satul Ohrincea a fost menționat documentar în anul 1439.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.