18 octombrie 2024, 16:10 Caleidoscop views 152
ATC-Agrotehcomerț a prezentat la Moldagrotech super utilaje la prețuri foarte avantajoase ©
18 octombrie 2024, 16:10 Caleidoscop views 152

ATC-Agrotehcomerț a prezentat la Moldagrotech super utilaje la prețuri foarte avantajoase ©

La expoziția internațională specializată de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial ”Moldagrotech”, desfășurată la CIE Moldexpo, Compania ATC-Agrotehcomerț a prezentat tradițional o gamă largă de mașini agricole de la producători din diferite țări, inclusiv o serie de produse noi la prețuri foarte avantajoase, cu reduceri.

Potrivit șefului Departamentului Vînzări al companiei ATC-Agrotehcomerț, Oleg Iarov, în special, la standul companiei ATC-Agrotehcomerț din cadrul expoziției Moldagrotech-2024, care are loc la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo în perioada 17-20 octombrie, fermierii pot face cunoștință cu noutățile mărcilor deja cunoscute în Moldova, precum și cu mărcile noi reprezentate de ATC-Agrotehcomerț.

„Sărbătorim cea de-a 20-a aniversare a cunoscutei combine VECTOR a uzinei Rostselmash, al cărei dealer oficial în Moldova este ATC-Agrotehcomerț, iar în cadrul expoziției Moldagrotech-2024 este prezentată noua sa modificare, care are o capacitate de trecere mai mare, un șasiu mai gros, mai puternic, fund plat și unghiuri mai mari ale roților din spate. Această combină este concepută îndeosebi pentru terenuri cu reliefuri mai dificile, cum sînt la noi în țară”, a spus Oleg Iarov.



Potrivit acestuia, în afară de combine, ATC-Agrotehcomerț prezintă la expoziție bine cunoscuta stropitoare tractată RSM TS-3200 Satellite cu funcția de închidere automată a duzelor secționale, cu auto-menținerea înălțimii de pulverizare și cu o lățime a brațului de 24 m, cu o capacitate a rezervorului de 3200 litri.



Pe lîngă tehnică tractată și combină de recoltat, ATC-Agrotehcomerț a propus la expoziție și tractoare ale producătorului italian Argo Tractors, al cărui dealer oficial și exclusiv în Moldova este, prezentînd, în special, tractoare marca McSormick, cu o putere de la 40 la 310 cai putere. „Acestea sînt tractoare specializate pentru livezi și vii. Acestea sînt tractoare pe șenilă, sînt tractoare cu cutie de viteză manuală, sînt tractoare cu cutie de viteză automată, concepute atît de Argo Tractors, cît și cunoscutul producător german ZF. Acestea sînt, printre altele, cutii fără sfîrșit, așa-numitele Vario, tot de la producătorul german ZF”, a subliniat șeful Departamentului Vînzări al ATC-Agrotehcomerț.

El a menționat că expoziția Moldagrotech-2024 este remarcabilă prin faptul că la moment există posibilitatea de a cumpăra de la ATC-Agrotehcomerț toate echipamentele prezentate de aceasta și nu numai la prețuri foarte avantajoase. „Grăbiți-vă, reducerile la super mașini vă așteaptă! Vom fi bucuroși să vă primim și să discutăm cu fiecare dintre dumneavoastră o ofertă concretă”, a conchis Oleg Iarov. În mod tradițional, utilajele prezentate de ATC-Agrotehcomerț prezintă interes fermierilor moldoveni, deoarece se caracterizează prin calitate înaltă, productivitate excelentă și prețuri accesibile.

Sursa: noi.md  

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
207 locuitori

Roşcanii de Sus este un sat din cadrul comunei Ghiduleni, raionul Rezina. Satul Roșcanii de Sus este situat la o distanță de 43 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 207 oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.